Τα Νέα των Forgotten Realms

Τhe Sellswords Trilogy

Οι διάσημοι αντίπαλοι του Drizzt Do’Urden, Artemis Entreri και Jarlaxle, συμμαχούν και ξεκινούν ένα επικό ταξίδι ολέθρου, από τα κακόφημα στενά της δύο ευφυείς και φονικοί μισθοφόροι καλούνται να αντιμετωπίσουν δράκους, λιτς και απέθαντους, σε μια τριλογία καταιγιστικής δράσης και παραδόξως… ανθρωπιάς.

Οι δύο πρωταγωνιστές της τριλογίας καταφέρνουν να συνεπάρουν τον αναγνώστη, ο μενEntreri με την κυνική του σκληρότητα, της οποίας μαθαίνουμε επιτέλους την πηγή, ο δε Jarlaxle με την ευστροφία και την απληστία του για γνώση!

Εστιάζοντας στους αντιπάλους του διάσημου ήρωα, οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον πολύπλοκο και επικίνδυνο κόσμο των Λησμονημένων Βασιλείων, καθώς και τον πολυδιάστατο ψυχισμό των προσώπων, που ακόμα και ο Drizzt σκέφτεται δύο φορές πριν αντιμετωπίσει.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται για το μυστηριώδες παρελθόν τους, όπως επίσης και για τα κίνητρα που τους ωθούν σε πράξεις συχνά απεχθείς, σπανίως όμως και… ηρωικές!

Την ίδια στιγμή, ένας κακός με δική του ατζέντα, ο οποίος θα αποτελέσει το κλειδί για μια από τις καταστροφές που συνέβησαν ποτέ στον Toril αρχίζει να κινείται πίσω από τις σκιές. Το Κρυστάλλινο Σκήπτρο του Jarlaxle αποκαλύπτεται σε όλο το σκοτεινό του μεγαλείο, έχοντας εντοπίσει το όχημα που θα το οδηγήσει στην κυριαρχία του κόσμου… Μια ανεπανάληπτη περιπέτεια καταιγιστικής δράσης σας περιμένει!

Αποκτήστε την εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.