Τα Νέα των Forgotten Realms

Οι Σύντροφοι

Mετά από απουσία πολλών χρόνων από τα ελληνικά δεδομένα, οι περιπέτειες του Ντριτζτ Ντο Έρντεν, του θρυλικού ήρωα του R. A. Salvatore, συνεχίζονται και περνούν σε μια νέα εποχή!

Συντετριμμένος από την απώλεια των Συντρόφων του, είτε από τα χρόνια είτε από την επικίνδυνη και γεμάτη περιπέτεια ζωή τους, ο drow ρέιντζερ μένει, για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, μόνος. Αποδυναμωμένος, σωματικά και ψυχικά, νιώθει ότι και το δικό του τέλος πλησιάζει…

Όμως οι θεοί έχουν άλλα σχέδια για τον ήρωα των Forgotten Realms, άλλοι υπέρ του και άλλοι με σκόπο να πάρουν εκδίκηση για όσες φορές τους χάλασε τα σχέδια. Οι εποχές αλλάζουν, αρχαία πνεύματα ξυπνούν και θεοί λησμονημένοι περπατούν ξανά στη γη. Μέσα σε αυτό τις κοσμοϊστορικές  αλλαγές, ακόμα και ο θάνατος των Συντρόφων φαίνεται πως δεν είναι κάτι τελειωτικό!

Ο  Μπρούενορ, ο Ρέγκις, η Κάτι Μπρι γεννιούνται ξανά, ως εκλεκτοί των θεών, με νέες δυνάμεις, ταιριαστές για να αντιμετωπίσουν τους νέους κινδύνους. Θα καταφέρουν όμως να φτάσουν εγκαίρως στον Ντριζτ, πριν το σκοτάδι που ξυπνά τον βρει;

Ένα βιβλίο σταθμός για τα Forgotten Realms, αφού εισάγει τον αναγνώστη σε δύο τριλογίες, το Companions Codex και το The Sundering, το “Οι Σύντροφοι” έρχεται για να σας γυρίσει ξανά σε έναν κόσμο περιπέτειας και μαγείας!

Aποκτήστε το τώρα! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.