Τα Νέα των Forgotten Realms

O Δρόμος για το Νεβεργουίντερ

Ανακαλύψτε τη συναρπαστική ιστορία του βάρδου Έτζιν, της βάρβαρης Χόλγκα και ολόκληρης της ομάδας τους στο επίσημο prequel του Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves! 

Γνωρίστε τους ήρωες της επόμενης γενιάς του DnD!

Ο Έτζιν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με μόνα όπλα το λαούτο και τη γοητεία του. Σχεδόν. Όμως μια τυχαία συνάντηση με τη σκληρή και άγρια Χόλγκα θα τα αλλάξει όλα. Ο Έτζιν θα ανακαλύψει πως έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει μέχρι να εξιλεωθεί… και πολλά χρέη να πληρώσει. Ευτυχώς, υπάρχει και πολύς πλούτος στον κόσμο. Για να τον αποκτήσουν, ο Έτζιν και η Χόλγκα κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος: φτιάχνουν μια συμμορία. Μαζί με ένα γοητευτικό απατεώνα, τον Φορτζ, και ένα μάγο με προβλήματα αυτοπεποίθησης, τον Σάιμον, η ομάδα θα διεκδικήσει το χρυσό που της αξίζει.

Ο στόχος τους; Ο Τόρλιν ο δρακογέννητος, ένας πλούσιος εκκεντρικός μάγος που φημίζεται για την κακομεταχείριση των εργαζομένων του και τα φανταχτερά του πάρτι. Το σχέδιό τους; Να μεταμφιεστούν, να τρυπώσουν στην έπαυλη του Τόρλιν και να αρπάξουν όσο περισσότερα λάφυρα μπορούν. Ποιο είναι το πρόβλημα σ’ αυτό; Ο Τόρλιν κρύβει ένα τρομερό μυστικό – ένα μυστικό που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή όλων…

Αποκτήστε το τώρα! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.