Τα Νέα των Forgotten Realms

Roll for (cinema) initiative!

To San Diego Comic Con International, το σπουδαιότερο event της nerd κουλτούρας, άνοιξε τις πόρτες του για ένα συναρπαστικό τετραήμερο που ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Η Μέκκα των απανταχού nerds είναι το μέρος όπου οι περισσότερες εταιρείες παραγωγής, ανεξαρτήτως πεδίου, ανακοινώνουν τα νέα τους, και έτσι μπορούμε και εμείς, ακόμα και αν είμαστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, να πάρουμε μια γεύση από όσα έρχονται!

Βασικότερο ίσως ανάμεσά τους είναι το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, η οποία θα είναι στις οθόνες μας το 2023!

Είδαμε λοιπόν το παράτολμο party των Chris Pine (bard και μέλος των Harpers), Michelle Rodriguez (barbarian), Regé-Jean Page (paladin), Justice Smith (Sorcerer), Hugh Grant (rogue) και την νεραή Sophia Lillis (druid) να πολεμούν γνωστά και αγαπημένα τέρατα, όπως μαύρους δράκους με όξινες ανάσες, displacer beasts, gelatinous cubes, ενώ η ταινία κατάφερε ήδη να δημιουργήσει συζητήσεις περί κανόνων, όταν η druid μεταμορφώθηκε σε γλαυκαρκούδα (κάτι που σύμφωνα με τους κανόνες της 5e δεν επιτρέπεται!)

Ξέρουμε ότι η ταινία λαμβάνει χώρα στα Λησμονημένα Βασίλεια και, πιο συγκεκριμένα, στο Waterdeep.

Περισσότερα το 2023 στις οθόνες μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.