Τα Νέα των Forgotten Realms

Dragonlance Chronicles – Eπιστροφή στον κόσμο του Krynn!

Οι ιστορίες από έναν από τους πιο δημοφιλείς κόσμους φαντασίας, όχι μόνο στο Dungeon and Dragons αλλά και γενικά, επιστρέφουν στην πιο επίκαιρη μορφή τους. Το θεμελιώδες έργο των Tracy Hickman και Margaret Weis, Dragonlance Chronicles (αλλά και η συνέχειά του με τις υπόλοιπες τριλογίες από τον κόσμο του Krynn), επανεκδίδεται στα ελληνικά!

Γνωρίστε ξανά τους ήρωες της Λόγχης, το θάρρος και την αγωνία του Tanis του Μισοξώτικου, τον ψυχρό υπολογισμό και το μαγικό ταλέντο του διαβόητου Raistlin, αλλά και την αγνή καρδιά και ρώμη του δίδυμου αδερφού του, Caramon! Βιώστε (για πρώτη φορά γενικά ή εδώ και καιρό) τους μπελάδες στους οποίους καταφέρνει και μπλέκει το κέντερ Tasslehoff Burrfoot αλλά και τη φιλία του με το μυστηριώδη μάγο Fizban!

Η τριλογία Dragonlance Chronicles, η αρχή του νέου αυτού κόσμου, είναι ένα ζωντανό έργο με πολύπλοκους χαρακτήρες, που μας παρουσιάζει έναν κόσμο που ενώ είναι νέος μοιάζει ήδη καλά θεμελιωμένος στη φαντασία μας, πλασμένος με υλικά γνώριμα αλλά και πρωτόγνωρα ταυτόχρονα. Οι φίλοι, στα χέρια των οποίων αναπαύεται η μοίρα του κόσμου, δεν ξεκινούν ως ήρωες. Γίνονται όμως, ξεπερνώντας όχι μόνο τους κινδύνους κι ολόκληρους στρατούς που θέλουν να τους υποτάξουν, αλλά και το ίδιο το σκοτάδι που κρύβεται μέσα τους. Με εντυπωσιακές περιγραφές, καταιγιστική δράση, συγκλονιστικές χορογραφίες σπαθασκίας, δεκάδες δράκους, αλλά και χαρακτήρες με βάθος και πολύπλοκα ηθικά διλήμματα, τα βιβλία των Hickman και Weis έρχονται για να σας συναρπάσουν!

 

 

Αποκτήστε τα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.