Οργανώσεις/Φράξιες

Harpers

Οι Harpers είναι μια πολύ παλιά οργάνωση που δρα παρασκηνιακά πολεμώντας την αδικία, με μοναδικό σκοπό της την ισονομία και την πάταξη της τυραννίας.

Η ιδέα πίσω από τους Harpers γεννήθηκε στην καρδιά της Αυτοκρατορίας των Ξωτικών, στη μυθική πόλη Myth Drannor, το 324 DR. Το πρώτο συμβούλιο αποτελούνταν κυρίως από στρατιωτικούς ηγέτες των ξωτικών, μαζί με λίγους έμπιστους ανθρώπους που ζούσαν σε αρμονία με τη φύση, έχοντας ως επικεφαλής τον μάγο Dathlue Mistwinter. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη αυτή συγκέντρωση των Harpers έλαβε μέρος κι ο περίφημος, νεαρός τότε, Εlminster Aumar, ίσως ο πιο γνωστός μάγος σε ολόκληρα τα Forgotten Realms. Τότε αποφασίστηκε το σύμβολο της οργάνωσης να είναι αυτό της οικογένειας Mistwinter, μια ασημένια άρπα μέσα στην ημισέληνο.

Τα μέλη των Harpers είναι κυρίως βάρδοι, rogues και rangers, από διάφορες φυλές, με την πλειονότητά τους να είναι ξωτικά, μισοξωτικά κι άνθρωποι, αν και δέχονται οποιαδήποτε φυλή θέλει να υπηρετήσει τα πιστεύω τους. Δρουν στις σκιές, συλλέγοντας πληροφορίες για χρόνια προτού κινηθούν εναντίον των αντιπάλων τους. Παρ’ όλο που υπάρχει ένα επταμελές συμβούλιο που δρα ως κεφαλή των Harpers, σε κάθε περιοχή δρα μια ημιαυτόνομη ομάδα-πυρήνας με δικό της δίκτυο πληροφοριοδοτών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος Harper δρα εντελώς μόνος του, ακολουθώντας τον αρχαίο κώδικα της οργάνωσης.

Αll rights reserved by WotC

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.