Τα Νέα των Forgotten Realms

Paths of Darkness

Η βραβευμένη τριλογία του R.A. Salvatore αποτελεί ένα σημείο τομής στην ιστορία του Drizzt Do’Urden, καθώς πλέον έρχεται αντιμέτωπος με εχθρούς πολύ πιο ύπουλους και σιωπηλούς από ό,τι είναι οι αρχαίοι σατανικοί θεοί ή οι υποχθόνιοι drow.

Αυτή τη φορά πολεμάει ανθρώπινα συναισθήματα: την απώλεια, την ανία, τη θλίψη και την προσωπική αμφισβήτηση. Βλέπει φίλους του να βυθίζονται στα σκοτάδια της άρνησης και της κατάθλιψης, αγαπημένους να χάνονται στη νοσταλγία. Ακόμα και ο ίδιος δεν βγαίνει αλώβητος από αυτή τη μάχη…

Ταυτόχρονα βέβαια οι ιστορίες του Drizzt Do’Urden που αναπτύσσονται σε αυτή την τριλογία διατηρούν την ίδια σπιρτάδα, γοργή δράση και αψάδα που τις χαρακτηρίζει.

 

Οι αναγνώστες όχι μόνο δε θα βαρεθούν, αλλά θα γνωρίσουν τους χαρακτήρες καλύτερα, θα δουν το προσωπικό σκοτάδι που κουβαλά ο καθένας τους…

Όλα τα βιβλία της τριλογίας έφτασαν στη λίστα των best sellers των NY Times και μάλιστα το δεύτερο, το H Ραχοκοκαλιά του Κόσμου, βραβεύτηκε ως η καλύτερη game related novel στα Origins Awards!

Αποκτήστε το εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.