Τα Νέα των Forgotten Realms

The Legacy of the Drow

Το σκοτεινό παρελθόν της καταγωγής του βρίσκει ξανά τον Drizzt, όταν οι δυνάμεις που εξουσιάζουν το Underdark ετοιμάζονται να ξεχυθούν στην επιφάνεια, φέρνοντας μαζί τους τις ευλογίες της Βασίλισσας Αράχνης αλλά και πολλούς δαίμονες που αυτή έχει θέσει υπό την εξουσία της.

Με κέντρο του μένους τους το σπίτι των φίλων του Drizzt, τη Mithras Hall, οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για πόλεμο. Όμως και στους δύο στρατούς επικρατεί αναβρασμός. Από τη μία δεν είναι εύκολο οι διαρκείς εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των Drow να σιγάσουν, από την άλλη οι Companions of the Hall έχουν τα δικά τους προβλήματα, προδοσίες και, τελικά, απροσδόκητους έρωτες.

Ταυτόχρονα όμως το Legacy of the Drow είναι μια ιστορία πόνου, θλίψης και, βαθιά μέσα της, ειρήνης. Γιατί υποδεικνύει πως ακόμα και οι πιο ευγενείς αγώνες, οι πιο δικαιολογημένες μάχες αφήνουν πάντα πίσω τους θύματα, πολλές φορές αθώα. Και πως, όταν τελικά η κλαγγή των όπλων σταματήσει να ηχεί, κάποιες φορές συνεχίζει να ηχεί στα αυτιά όσων επέζησαν, μαζί με τη μυρωδιά του αίματος…

Το The Legacy of the Drow είναι μια τετραλογία ωρίμανσης, που διαμορφώνει τους ήρωες από απλούς adventures σε ηγέτες και, τελικά σύμβολα. Μερικές από τις καλύτερες σκηνές μάχης που έγραψε ποτέ ο R. A. Salvatorre βρίσκονται ανάμεσα σε αυτές τις σελίδες!

Αποκτήστε το εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.