Τα Νέα των Forgotten Realms

Το Dungeons and Dragons (ξανά)έρχεται στη μεγάλη οθόνη!

Παρά τον πλούτο της μυθολογίας τους και τις χιλιάδες ιστορίες τους, το Dungeons and Dragons δεν είχε κάποια μεγάλη (και κυρίως, καλή) ταινία που να λαμβάνει χώρα εκεί. Τώρα όμως  όλα δείχνουν πως η Paramount Pictures θα το αλλάξει αυτό!

Μετά από έντονη φημολογία, η ταινία Dungeons and Dragons γίνεται πραγματικότητα! Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2021. Στο τιμόνι, σεναριακά και σκηνοθετικά, βρίσκονται οι John Francis Daley (Freaks and Geeks, Spider-Man: Homecoming) και Jonathan Goldstein (Vacation, Game Night) oι οποίοι, με βασικούς πρωταγωνιστές τους Chris Pine (Wonder Woman, Star Trek) και την πάντα αξιόμαχη Michelle Rodriguez (Fast and Furius) θα εξερευνήσουν τις ιστορίες των δράκων και των μπουντρουμιών!

Μαζί τους θα βρίσκεται η ανερχόμενη και πολύ δημοφιλής στους nerd κύκλους Sophia Lillis (It 1, I Am Not Okay with This) και ο Regé-Jean Page (The Gray Man, Mortal Engines). Αντιμέτωπος με τους ήρωες θα είναι ο Flesh Forger, ένας σατανικός νεκρομάντης υποδυόμενος από τον… Hugh Grant (Death to 2020, Cloud Atlas). Η ταινία αναμένεται, Covid θέλοντος, να βγει στους κινηματογράφους τον Μάρτιο του 2023.

Γενικότερα οι προσδοκίες για αυτή την ταινία είναι στα ύψη και, αν όλα πάνε καλά, το παράθυρο για τους κόσμους που έχουμε επισκεφθεί τόσες φορές στη φαντασία μας θα ανοίξει διάπλατα! Επόμενος (κινηματογραφικός) σταθμός λοιπόν, τα Λησμονημένα Βασίλεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.