Οργανώσεις/Φράξιες

Emerald Enclave

Η Emerald Enclave είναι μια οργάνωση που αποτελείται από δρυΐδες και rangers, οι οποίοι μοχθούν για να κρατήσουν την ισορροπία της φύσης, χωρίς να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για έννοιες όπως το καλό και το κακό.

Αν και αρχικά η δράση της περιοριζόταν στο νησί Ilighôn, μετά τα τρομερά γεγονότα του Spellplague, η οργάνωση επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη του Faerûn. Τα περισσότερα μέλη της Emerald Enclave ζουν απομονωμένα, μακριά από τον πολιτισμό, παλεύοντας με όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να διατηρηθεί η φυσική ισορροπία και τάξη, πολεμώντας οποιονδήποτε προσπαθεί να τις διαταράξει.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι αγροίκοι κι άξεστοι, απολίτιστοι ερημίτες που αδιαφορούν για τον υπόλοιπο κόσμο. Πολλοί αφιερώνουν τη ζωή τους στο να βοηθούν άλλους, ταξιδιώτες, καραβάνια κ.τ.λ., ώστε να διασχίζουν με ασφάλεια μερικά από τα πιο αφιλόξενα μέρη του κόσμου, είτε πρόκειται για τις χιονισμένες βουνοκορφές της Ραχοκοκκαλιάς του Κόσμου είτε για τις άγριες εκτάσεις του High Forest. Σύμβολό της οργάνωσης είναι ένα αρσενικό ελάφι σε πράσινο και χρυσό φόντο.

Αll rights reserved by WotC

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.