Τα Νέα των Forgotten Realms

O κόσμος των Drow μεγαλώνει!

Μέχρι και σήμερα γνωρίζαμε τους Drow ως τους διαβολικούς κυρίαρχους του Underdark, όπου η προστάτιδά τους, η σατανική θεά Lolth, τους πότιζε με το μίσος για την επιφάνεια και τις άλλες φυλές των ξωτικών. Από τη δική τους πόλη, τη Menzoberranzan, διέφυγε άλλωστε και ο διάσημος ρέιντζερ Drizzt Do’Urden.

Τώρα όμως η Wizard of the Coast αλλάζει την ιστορία, παρουσιάζoντας μας άλλες δύο υποφυλές drow, οι οποίες μάλιστα δεν λατρεύουν τη Βασίλισσα Αράχνη!

Η πρώτη από αυτές ονομάζεται Aevendrow, ξωτικά του λυκόφωτος και των αστεριών. Τα Aevendrow είναι ανεπηρεάστα από την κατάρα της απληστίας και ζουν προστατευμένα και μοναχικά στη δική τους πόλη, την Callidae, μακριά στον Βορρά, ανάμεσα στις οφθαλμαπάτες του πάγου. Ελάχιστοι έχουν δει τις διαθλάσεις του φωτός πάνω στα τείχη της…

All rights reserved by WotC

Η δεύτερη είναι οι  Lorendrow, οι κάτοικοι του Αιώνιου Πράσινου, τα ξωτικά της Πράσινης Σκιάς. Αυτή η ομάδα επίσης απέφυγε τις πλεκτάνες της Lolth και βρήκε καταφύγιο στα σκοτεινά δάση, όπου ο ήλιος δεν καταφέρνει να διαπεράσει το φύλλωμα των δέντρων. Η δική τους πρωτεύουσα ονομάζεται Saekolath και είναι ένα πανέμορφο συνοθύλλευμα νερών, σκιερών δέντρων και θροίσματος φύλλων…

All rights reserved by WotC

Oι παραδοσιακοί drow που γνωρίζαμε μετανομάζονται πλέον σε… Udadrow. Τι σημαίνει αυτό άραγε για τους ήρωες των Forgotten Realms; Θα το ανακαλύψουμε μαζί τους!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.