Τα Νέα των Forgotten Realms

The Dark Elf Trilogy

Η πρώτη εμφάνιση του  Drizzt Do’Urden ήταν στην τριλογία του Icewind Dale, ως βοηθητικού χαρακτήρα του βάρβαρου Wulfgar των Uthgardt. Ωστόσο ο χαρακτήρας έγινε τόσο δημοφιλής που γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση στο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού.

Έτσι δημιουργήθηκε η Dark Elf Trilogy, ένα prequel ουσιαστικά αφιερωμένο στη ζωή του Drizzt  πριν γνωρίσει τους Συντρόφους του, που μας δίνει πολλές εξηγήσεις για το ποιο ήταν το μυστηριώδης  ξωτικό, πώς έγινε ο προστάτης των Forgotten Realms, αφήνοντας πίσω μια παράδοση μίσους και σφαγής.

Ταυτόχρονα, στην τριλογία πρωταγωνιστεί η κοινωνία των Dark Elves, η οποία βασίζεται στην σκληρότητα και τη φανατική λατρείας της Βασίλισσας Αράχνης, της φρικιαστικής Lolth, αλλά και το ίδιο το Underdark, σε όλη του τη σκοτεινή μεγαλοπρέπεια. Μέσω της έμπειρης γραφής του R.A. Salvatore, ο αναγνώστης εξερευνά, μέσα από τα μάτια ενός ακόμα άπειρου

Drizzt, μέρη όπου ο ήλιος δεν έχει αντικρίσει ποτέ και είναι γεμάτα κινδύνους, παράξενα τέρατα και ακόμα πιο παράξενες κοινωνίες, μέχρι την τελική του άνοδο στο φως και τον νέο κόσμο που αντίκρισε εκεί, έναν κόσμο που ενώ στην αρχή τον αντιμετώπισε με μίσος και καχυποψία, τελικά τον ανέδειξε ως τον μεγαλύτερο ήρωα και προστάτή του.

Μπορεί η ιστορία του Drizzt να αγγίζει κάθε γωνιά των Forgotten Realms, να πολέμησε θεούς, δαίμονες, λιτς, πειρατές, ακόμα και τους ίδιους τους φίλους του, όταν η ανάγκη το επέβαλε, όλα όμως ξεκίνησαν από εδώ, και, όπως λένε και στη Faerun, το πιο δύσκολο βήμα για ένα ταξίδι, είναι η αρχή..

 

Αποκτήστε την εδώ! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.